Bir kitabın doğuşu

Şu an resmen şoktayım!
Ben sanıyorum ki, bu kitaplar bilgisayarda yazılıyor sonra bir kısayol tuşuyla makinelere gönderiliyor, el değmeden hazırlanıyor. Nerden bileyim ben bunca insan emeği olduğunu?
Belki de bu videodaki eski tip bir matbaadır. Olamaz mı?
İlk baskısı 100 000 adet satan bir kitap için harcanan emeği düşünebiliyor musunuz?
Rica ediyorum biri çıkıp da "Bu videodaki eski teknoloji saftirik şapşal" desin.

4 yorum:

  1. Eski teknolojiyi kullanip, eski tarzda kitapla yapiyolaa sanirim, cunku bir de boylesi var; http://www.youtube.com/watch?v=0C1ImHn9J8o

    Ama cok ozendim yaptiklari ise. O murekkebin, kitabin kapagi icin kullandiklari yapiskanin kokusu ne guzeldir kim bilir... Ablaa biz de yapalim mi ilerde boyle bir sey? Sonra da bastigimiz kitaplarla kutuphane kurariz :)

    YanıtlaSil
  2. Bu videodaki eski teknoloji saftirik şapşal.

    sırf sen mutlu ol diye söyledim, basım teknolojisiyle ilgili zerre kadar fikrim yok ben üzümünü okuyup bağını sormayanım. sadece biyolojinin teknolojisini bilirim, meendizlik şeysinden. matbaa kuralım mı?

    YanıtlaSil
  3. O zaman hep beraber önce birer kitap yazıp, yayınlatıyoruz. Kazandığımız parayla -her biri ayrı ayrı çok satan olcak çinki- kendimize matbaa kuruyoruz ama eski tip matbaa. Sora da bastığımız kitaplarla hayalimizdeki kütüphaneyi oluşturup orda yaşıyoruz.
    Uvvv hayat bize güzel!!! Acilen bi kütüphaneye gitmem lazım. Hı hı evet bunu yapmalıyım.
    "Ooohhhh missss"

    YanıtlaSil
  4. benim yazdıklarım kesin çok satan olur. analar çocuklarına alır, "oku oku gözün mal görsün de okuluna kişisel gelişimine falan daha çok önem ver" diye. çocuklar da analarına alır "oku oku gözün mal görsün de bana şükret" diye. olm var ya ben dünya barışı için çok önemli bi aracım aslında. daha değerimi anlayamadılar çok yazık.

    YanıtlaSil

Teşekkür ederim.